Μαγειρεύοντας με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

"Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πηγαίνει στην Κάτω Κηφισιά, στο “Καλωσόρισμα του Αντώνη” και μας παρουσιάζει πώς φτιάχνεται το καλύτερο γιουβέτσι της Αθήνας. Το εστιατόριο του Αντώνη Ρούσσου χαρτογραφεί την αστική ελληνική κουζίνα σε ένα καλοβαλμένο χώρο με φιλόξενη αύρα και καλοδιαλεγμένα υλικά και όπως μας εξηγεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι η ταβέρνα στην οποία δοκίμασε το καλύτερο γιουβέτσι ever!"

Δείτε σχετικό άρθρο και βίντεο

Syndicate content