Blogs

Ο Βαγγέλης Δρίσκας στο καλωσόρισμα

Τον Βαγγέλη Δρίσκα καλωσορίσε ο Αντώνης Ρούσσος στο εστιατόριό μας για την εκπομπή "1000 Μίλια Γεύσεις" το Σάββατο 04/04 στον ΣΚΑΪ, συζητώντας για τα ποιοτικά υλικά της ελληνικής κουζίνας δοκιμάζοντας επιλεγμένα μας πιάτα.
Δρίσκας

Δείτε το ξανά στο 17:20 του παρακάτω link:
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=258294

Χουνκιάρ μπεγιεντί με την Τατιάνα Στεφανίδου

ο Αντώνη Ρούσσος επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου την εκπομτή "Μία" στο star.gr και μαγείρεψε το πεντανόστιμο μοσχαράκι με πουρέ μελιτζάνας "Χουνκιάρ Μπεγεντί".
Απολαύστε τη συνταγή στο 1:43:20.

Μαγειρεύοντας με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

"Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πηγαίνει στην Κάτω Κηφισιά, στο “Καλωσόρισμα του Αντώνη” και μας παρουσιάζει πώς φτιάχνεται το καλύτερο γιουβέτσι της Αθήνας. Το εστιατόριο του Αντώνη Ρούσσου χαρτογραφεί την αστική ελληνική κουζίνα σε ένα καλοβαλμένο χώρο με φιλόξενη αύρα και καλοδιαλεγμένα υλικά και όπως μας εξηγεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι η ταβέρνα στην οποία δοκίμασε το καλύτερο γιουβέτσι ever!"

Η STAR κατσικομακαρονάδα

Η κατσικομακαρονάδα μας πήγε βόλτα στην εκπομπή ΜΙΑ του STAR, στις 17/10/14
κατσικομακαρονάδα

Δείτε το βίντεο

και τα υλικά της συνταγής:

1,5 κιλό κατσίκι

1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο

2 ξερά κρεμμύδια

4 σκελίδες σκόρδο

αλάτι-πιπέρι-πάπρικα

δάφνη, μπαχάρι

μισό ποτήρι του κρασιού κρασί λευκό

1 ποτήρι του λικέρ Βινσάντο

Η τηγανητή μας πατάτα στο top14 !!!

Η Ελένη Ψυχούλη επιλέγει τα 14 κορυφαία μέρη στην Αθήνα με τέλειες τηγανητές πατάτες.

Η Ελένη Ψυχούλη γράφει για τον καλύτερο μπακαλιάρο

"Ο καλύτερος στα μαγαζιά της πόλης. <<Καλωσόρισμα του Αντώνη>>, Γεωργίου Λύρα 41, Νέα Κηφισιά, 2108017869. Στα καλλιστεία του ιδανικού μπακαλιάρου σίγουρα θα έπαιρνε τον πρώτο τίτλο: γλυκός, με βελούδινη σάρκα, χωρίς κόκαλα και κουρκούτι που θυμίζει τον τέλειο λουκουμά."

Πηγή: www.lifo.gr

Η Τόνια Αγιοπετρίτου γράφει στο DELUXE

Ευχαριστούμε την κα Τόνια Αγιοπετρίτου για την τόσο συγκινητική αναφορά μας στο περιοδικό DELUXE.

"Γνώρισα τον Αντώνη Ρούσσο το καλοκαίρι του 1989, όταν αποφάσισα ένα βράδυ να ανηφορήσω από το κέντρο της Αθήνας όπου τότε ζούσα, στην Άνω Κηφισιά, για να γνωρίσω από κοντά την ταβέρνα που είχε πάρει το πρώτο βραβείο της καλύτερης ελληνικής κουζίνας. Την εποχή εκείνη ήμουνα –μεταξύ των
άλλων– και υπεύθυνη των σελίδων γαστρονομίας του περιοδικού ELLE.

Βραβείο Χρυσών σκούφων 2013

χρυσοί σκούφοι
Άλλο ένα βραβείο Χρυσών Σκούφων (2013) στην κατηγορία Ελληνική Κουζίνα μας κάνει να νοιώθουμε δικαιωμένοι για την προσπάθειά μας να κρατάμε ψηλά την ελληνική γεύση, την ποιότητα και την παράδοση. Ευχαριστούμε πολύ!

Περισσότερα...

Η καλύτερη φραμπουάζ αποκαλύπτει τα μυστικά της

φραμπουάζ
Η νοστιμότερη και αγνότερη φραμπουάζ αποκαλύπτει τα μυστικά της! Δείτε την συνταγή για την καταπληκτική φραμπουάζ μας, όπως παρουσιάστηκε στο Star, στις 24 Δεκ 2012.

Κόκκορας κοκκινιστός με μακαρόνια στο Star

κόκκορας
Η συνταγή για ένα λαχταριστό κόκκορα κοκκινιστό με μακαρόνια, όπως παρουσιάστηκε στο Star, στις 28 Δεκ 2012.

Syndicate content
Syndicate content